Landsbyhaven

- privat pasningsordning-

Om mig!

Jeg  hedder Marianne Berg Hougesen  og er 36 år.

Jeg bor sammen med min mand Rasmus 37 år og vores 3 piger, Asta 8 år, Selma 5 år og Tilde 2 år.

Jeg har i mange år arbejdet med børn. Det hele startede i 2005 da jeg startede op som privat dagplejer i Serritslev sammen med min mor, her passede vi tilsammen 10 børn. 5 år blev det til hvorefter jeg selv ville til at stifte familie. Efter min første barsel blev jeg brugt som vikar og pædagogmedhjælper  i  børnehaverne, Børnehusene i Vrå og det gl. mejeri i Vittrup.

Det arbejdede jeg med, til jeg blev gravid med vores anden datter og nu har jeg arbejdet 4 år som privat pasningsordning i Vrå og har i mellemtiden fået min tredje datter Tilde.Indretningen !

Vi bor i et hyggeligt 1 ½ plans røgfrit hus, hvor hele under etagen er indrettet til pasningsordningen.

Her er stor baggang med pusleplads, køkken, stue med spiseplads og legeværelse.

Vi har en stor indhegnet have som er opdelt i 3 store rum.

Legepladsen hvor der er gyngestativ, legehus, sandkasse, stor terrasse, indhegnet hyggelig lille      havedam m. koi karper og hønsegård.    

Mellem haven hvor der er dejlig stor græsplæne med træ til ophængning at forskellige gynger, blomsterbed med forskellige smukke blomster, som man kan dufte til og plukke og lille lukket terrasse  op ad huset. Her er der også udgang til  indkørselen, hvor et lille areal af fliserne er indhegnet til brug af f.eks. kørsel med trehjulede cykel og scooter.  

Urtehaven hvor  vi har 5 højbede, 4 til dyrkning af  forskellige grøntsager og 1 med blåbær buske og tyttebær. derud over er der her også solbærbuske, stikkelbærbuske og vores drivhus.

Hele haven vil blive benyttet af børnene og om sommeren vil vi nyde godt af at frugt og grøn som vi har    i haven. 


Vejen vi bor på er godt belæggende, da der er kort afstand til bus-og tog stationen, hurtigt at komme ind og ud af byen, tæt på børnehaver ( hvis man har større søskende) og der bliver tit ryddet sne om vinteren.

Kæledyr.

Vi har en dejlig Cocker spanieler, som hedder Krølle .

Så har vi vores dejlige trebenet senior hankat Oskar og teenage katten Perle.

Udenfor har vi hønse gård med en hane og 10 høns.

I den indhegnede  havedam har vi 2 store koi karper  + det øvrige dyreliv som høre til ved vandhuller og haver.